Procura

Procura relatiegeschenken werkkleding lisse

ProCura verzorgt relatiegeschenken, promotiekleding, werkkleding en werkschoenen op maat voor diverse bedrijven, overheden, stichtingen, verenigingen en particulieren. De kracht van ProCura B.V. komt voort uit een jarenlange kennis en ervaring van de markt. Ook worden alle trends en veranderingen nauwlettend in de gaten gehouden. Of het nu gaat om pennen, stikkers, agenda's, Kerst- / themapakketten of kleding, ProCura geeft u het juiste advies, de juiste service en de juiste prijs.

Procura relatiegeschenken werkkleding lisse
Wouter van Eerdenburg & Bas Wassenaar

Procura is de specialist en betrouwbare partner voor al uw relatiegeschenken, promotie artikelen, premiums, promotie en professioneel textiel en speciaal voor u ontwikkelde geschenken.

Op onze website vindt u een groot assortiment van onze producten en kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Maar ook, of misschien wel juist kunt u bij ons terecht voor de relatiegeschenken welke u niet standaard kunt vinden. Wij luisteren graag naar uw vraag en zoeken het antwoord!

U bent van harte welkom in onze showroom te Meer en Duin 279 in Lisse. Daarnaast komen wij graag bij u langs voor een goed advies op maat, ons motto is namelijk niet voor niets:

'' Where it's all about attention ''

Bezoek de website:
Procura relatiegeschenken werkkleding lisse

U kunt Procura ook volgen op Twitter: